Doliu imens”Sunt mai sărac ca niciodată. Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci”

Raoul trece prin momente grele, după ce mama lui s-a stins din viață. Cântărețul a fost cel care a făcut anunțul trist, și a transmis și un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață.
Raoul era extrem de atașat de cea care i-a dat viață. De multe ori, artistul posta fotografii alături de mama lui și spunea despre aceasta că este ”Dumnezeul lui pe pământ.”
Din păcate, mama artistului s-a stins din viață. Raoul a fost cel care a dat vestea tristă, prin intermediul rețelelor de socializare. ”A PLECAT MAMA… Sunt mai sărac ca niciodată.
Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale. Știu că pleci dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă.
Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci.!
TE IUBESC MAMĂ”, a fost mesajul postat de Raoul pe Facebook.
În doar câteva minute, fotografia a strâns mii de reacții și peste 500 de persoane i-au transmis condoleanțe artistului.
Raoul, despre relația pe care a avut-o cu mama sa
Cântărețul a mărturisit de fiecare dată că are o relaţie specială cu cea care i-a dat viaţă. Raoul a recunoscut că sfaturile ei l-au ajutat să reziste în lumea showbiz-ului.
“Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moştenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru… îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi. Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune,interpretând live un cântec de o frumuseţea aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, scria, în urmă cu ceva vreme artistul pe un contul de socializare.
Rareș Cornel Borlea cunoscut ca Raoul, este un cântăreț, compozitor, textier, scriitor și actor român care s-a făcut remarcat în industria muzicală din România.