Doliu imens in intreaga lume!! „A MURIT” Papa Francisc, Doctorii au facut anuntul-

Papa Francisc şi-a suspendat vineri activităţile pentru a face un consult medical, informează biroul de presă al Vaticanului.Consultul a fost realizat la unităţile medicale ale Vaticanului, a precizat purtătorul de cuvânt Matteo Bruni.
Suveranul pontif în vârstă de 85 de ani suferă de sciatică la piciorul drept, iar recent s-a confruntat cu un puseu de durere.
Papa Francisc a citit cea mai mare parte a discursului din duminica Paştelui de la balconul bazilicii Sfântul Petru stând pe scaun.
În ziua precedentă, doar a asistat, fără să oficieze slujba Vigiliei Pascale, şi a stat aşezat pe scaun aproape întreaga durată a ceremoniei. Sâmbătă este celebrat Sfântul Gheorge, zi de sărbătoare la Vatican întrucât suveranul pontif îşi serbează onomastica.
Deşi sâmbătă ar putea îndeplini activităţi restrânse, va avea astfel mai mult timp pentru a se odihni înaintea slujbei de duminică din bazilica Sfântul Petru.
Planurile ca Papa Francisc să se întâlnească la Ierusalim în iunie cu patriarhul ortodox rus Kirill, care a sprijinit războiul Rusiei în Ucraina, au fost suspendate, a declarat Suveranul Pontif.
Papa Francisc a spus, într-un interviu pentru ziarul argentinian La Nacion, că planurile de întâlnire au fost “suspendate” deoarece diplomații de la Vatican au sfătuit că o astfel de întâlnire “ar putea crea multă confuzie în acest moment”.