Doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din țara noastră.

Juratul de la Bravo, ai stil! a avut un mare succes în lumea modei datorită creațiilor sale și stilului să excentric, care a provocat o mulțime de controverse, la fel și orientarea lui.

Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi în urmă cu doi ani, însă golul lăsat în sufletele celor dragi nu poate fi umplut sub nicio formă. Familia este cea mai afectată și trăiește cu amintirea designerului.

Familia nu vinde casa lui Răzvan Ciobanu de la munte
Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi în urmă cu aproximativ doi ani. În luna aprilie a anului 2019, el a suferit un accident rutier grav, din care nu a mai putut supraviețui. Celebrul creator de modă avea doar 43 de ani atunci când și-a găsit sfârșitul, într-un mod tragic.

Designerul Răzvan Ciobanu nu a fost niciodată uitat de membrii familiei sale, în special de părinți. Aceștia se ocupă de casa de vacanță a artistului, despre care se spunea că a fost scoasă spre vânzare în schimbul sumei de 200.000 de euro.

De fapt, casa în care creatorul de modă se retrăgea în cele mai grele momente pentru a se relaxa a fost transformată într-o pensiune, de care mama artistului are mare grijă, fiind o gazdă desăvârșită.

‘Nu mulți știu, dar părinții lui Răzvan Ciobanu dețin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, numită ‘Ciobănelu’, acolo unde Răzvan se retrăgea adesea, pentru a se relaxa, departe de agitația din București. Deși s-a zvonit că pensiunea va fi scoasă la vânzare, cu aproximativ 200.000 de euro, iată că Elena Ciobanu, mama regretatului designer, nu a avut puterea să renunțe la acest mic colț de Rai, unde a adunat atâtea amintiri frumoase cu Răzvan, astfel că se ocupă de cazare și de partea administrativă, fiind o bună gazdă pentru turiști: ‘Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune’, a spus prietena regretatului designer.

Prietenii îl plâng pe Răzvan
Celebra avocată, Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale artistului care se și ocupă de cazul lui și este foarte apropiată de familia acestuia, a declarat că nimeni nu l-a uitat pe Răzvan.

Toți prietenii lui îi duc dorul și pun fotografii cu el ori de câte ori simt nevoia să-și amintească de el. Atunci când va trece pandemia și nu vor mai exista restricții, ei și-au propus să se adune toți și să rememoreze momentele pe care le-au petrecut alături de marele creator, care va rămâne veșnic în sufletul lor.

‘Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit. Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră. Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens’, a spus avocata Laura Vicol, fosta prietenă a lui Răzvan Ciobanu, pentru playtech.ro.