Doi ani de la decesul actriței Edith Gonzalez. Mesaj emoționant din partea fiicei: “N-o să te pot uita!”

Edith Gonzalez a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. Aceasta a devenit celebră la noi în țară mai ales după ce a apărut într-un episod din Inimă de Țigan. Actrița a plecat din această lume în urmă cu doi ani, dar urmele lăsate în sufletele celor dragi nu s-au șters.

Fiica ei i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Mesaj de la cei dragi pentru Edith Gonzalez
Edith Gonzalez a plecat din această lumea în urmă cu doi ani. Celebra actriță care a jucat-o pe

“Salome” a murit în timp ce era internată la Spitalul Angeles Interlomas, unde urma tratament pentru cancer ovarian, boală care recidivase. Se pare că organismul ei a cedat și așa a pierdut lupta cu viața.

Edith Gonzalez a murit la doar 54 de ani, după o luptă grea cu boala. Constanza, fiica celebrei actrițe internaționale, a transmis un mesaj emoționant la doi ani de la moartea mamei sale. Deși nu îi plac

aparițiile publice, de data aceasta a ținut să transmită un mesaj la doi ani de la decesul celei care
i-a dat viață. Copila de doar 17 ani a mărturisit că nu o va uita niciodată pe mama ei și că o iubește foarte mult.

“Mama, te iubesc. Îmi voi aminti de tine mereu și pentru totdeauna.”, a fost mesajul transmis de Constanza.

Tânăra a fost cuprinsă de emoții imediat și nu a putut spune mai multe, dar cert este că îi duce lipsa mamei. Și unchiul său, fratele mamei, a precizat că își dorește ca numele surorii sale să rămână în permanență în inimile tuturor, pentru că a fost un om minunat.

Fiica lui Edith a moștenit toată averea
Edith a fost foarte apropiată de fiica sa și, de-a lungul vieții, și-a dorit mereu ca acesteia să nu îi lipsească nimic. Înainte de a plecat din această lume, ea și-a pregătit testamentul și așa a decis ca toată averea, estimată la un milion de dolari, să meargă la Constanza.