Divorțul Prodan și Reghe, produs de amanta lui? Anamaria ar fi angajat interlopi s-o pedepsească femeie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ocupă prima pagină a tabloidelor de când antrenorul a spus că urmează să divorțeze de soția lui.

De atunci au apărut tot felul de discuții în acest sens și lucrurile nu par să revină curând la normal, iar Anamaria este foarte stresată din cauza acestei situații. S-a spus astăzi chiar că ar fi angajat pe cineva să o calmeze pe presupusa amantă a antrenorului.

Anamaria Prodan cere ajutorul interlopilor
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf par a fi la finalul poveștii de dragoste, deși au lăsat mereu impresia că se înțeleg bine. Antrenorul a fost cel care a provocat tot acest circ după ce a anunțat despărțirea, în timp ce agentul de jucători ar face tot posibilul să aplaneze conflictul, spunând că nu se pune problema de divorț.

S-a spus și că între ei ar fi intervenit o altă femeie, pe care sexy-impresara vrea acum să o pună la punct. Cei de la CANCAN au anunțat în această dimineață că Anamaria ar fi apelat la ajutorul unor interlopi din Capitală, pentru ca aceștia să o prindă pe presupusa amantă a soțului.

Se pare că aceștia ar fi refuzat-o, pe motiv că nu pot lovi o femeie. Conform aceleiași surse, unul dintre bărbații cărora le-ar fi făcut această ofertă și-ar fi dat seama de gravitatea situației și a mers la poliție pentru a se autodenunța.

Ce spune Anamaria Prodan despre amantă și interlopi
Contactată de reporterii Fresh24, Anamaria Prodan a declarat că sunt filme SF ce scrie în presa tabloidă. Aceasta nu a dorit să comenteze mai mult subiectul legat de divorț, dar mai ales despre faptul că ar fi angajat niște interlopi să o pună la punct pe cea care i-ar fi stricat căsnicia.

În plus, în această dimineață, după ce a pus mai multe fotografii cu mesaje de dragoste de la Reghe, a publicat un mesaj pentru toți cei care au crezut ce s-a scris în presă despre acest subiect ciudat, desprins parcă din filmele cu mafioți. Astfel, soția lui Reghe a explicat că nu ar avea nevoie de ajutor dacă ar ști că soțul ei se iubește cu altă femeie, fiind capabilă să se descurce într-o asemenea situație.

Mai mult, impresara a declarat că nu se pune problema de o a treia persoană în relația lor, care funcționează și după niște reguli creștine. Astfel, dacă vreunul dintre soți ar fi infidel, va plăti pentru faptele lui. Dar, în acest moment, vedeta asigură că nu este cazul de așa ceva.

“(….) Păi, la cum mă cunoașteți, am nevoie să arvunesc interlopi 🤣🤣🤣(…). Reghecampf e prea mare pentru voi toți. Amante? Reghe? Păi, mă prieteni! Tocmai ce explicam că Reghecampf și Prodan au muncit enorm să ajungă unde sunt azi! E firesc să nu înțelegeți! Când ajungi atât de sus, nu ai voie să greșești! Daci ai greșit, te-ai distrus. Iar Reghecampf nu e purtător ilegal de creier. Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi, măi!

În familia mea sunt reguli creștine, în primul rând. Cuplul este făcut din doi! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie plătește!(…)”, a scris cunoscuta impresară pe contul ei de Instagram.