Divorțul anului 2021! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-ar fi despărțit, la doar două săptămâni de când și-au reînnoit jurămintele

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, deși în urmă cu doar două săptămâni și-au reînnoit jurămintele și pozau în familia perfectă. Cei doi soți sunt căsătoriți de 13 ani, dar se pare că lucrurile nu mai merg atât de bine între ei și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații despre divorț
Reghe a recunoscut că, într-adevăr, divorțează de Anamaria Prodan. El a explicat că nu vrea să mai facă declarații despre acest subiect și a cerut tuturor să le respecte intimitatea.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Anamaria Prodan și Reghe divorțează
După mai bine de 13 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au hotărât să își separe drumurile. Cei doi au pozat în cuplul perfect în ultima perioadă și au încercat să nege zvonurile legate de neînțelegerile dintre ei, dar se pare că situația nu a mai putut fi amânată.

Conform SpyNews, cei doi au probleme în căsnicie, pe care nu le mai pot rezolva și au decis să meargă pe drumuri diferite, deși îi leagă multe. Impresara ar fi fost cea care a venit cu ideea despărțirii, dar până acum nu a dat nicio declarație în acest sens, conform sursei precizate anterior.

Anamaria Prodan mereu a încercat să mascheze problemele pe care le are în familie și a vorbit doar despre aspectele pozitive ale mariajului său. Au circulat multe zvonuri conform cărora cei doi se gândeau la despărțirea, dar Prodanca a vorbit mereu foarte frumos despre bărbatul iubit, alături de care își petrece fiecare zi de 15 ani.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu peste 13 ani, în Las Vegas. Ulterior, cei doi au organizat nunta și la Snagov, unde și-au reînnoit și jurămintele, după 13 ani de la marele eveniment.

Cei doi au avut ținute impecabile, cu care i-au dat pe spate pe toți invitații. A fost un eveniment cu fast, unde au cântat cei mai cunoscuți artiști, iar meniul a fost pe măsură.