Divorțul anului. După 3 ani de scandaluri și circ, de astăzi sunt doi oameni liberi

Gata, relaţia lor a devenit istorie! După trei ani de scandaluri și întâlniri prin tribunale, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în mod oficial. Acum, sunt doi oameni liberi.

După trei ani de scandaluri și întâlniri prin tribunale, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat în mod oficial.

Chiar dacă ultima dată când s-au văzut la tribunal, el a spus că nu își dorește să divorțeze, au ajuns la un consens și s-au despărțit și în acte. Acum, cei doi sunt oficial oameni liberi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și în acte

Înainte de a intra în sala de judecată, amândoi au făcut declarații. Claudia Pătrășcanu a spus că își dorește să divorțeze cât mai repede, pentru că o obosesc toate drumurile pe care trebuie să le facă.

„Vreau să plec cât mai repede către Constanța, mă simt obosită, atât. În schimb, sunt ok. M-am plictisit să vin să fac drumurile acestea, să vin și să stau aici până la 10 noaptea. Divorțul nu s-a terminat pentru că nu a vrut Gabi Bădălău la termenul anterior, poate vrea astăzi”, a spus aceasta pentru Antena Stars.

Și Gabi Bădălău a mărturisit că își dorește să fie un bărbat liber.

„Îmi doresc din tot sufletul și cred că da”, a declarat acesta.

Deși omul de afaceri a spus înainte de a intra în sala de judecată că fosta lui soție a pregătit o serie de notificări menite să îi pună piedici, au reușit să ajungă la o înțelegere. Pe 3 noiembrie urmează să se întâlnească pentru a stabili domiciliul copiilor.

Au divorțat după trei ani de scandaluri

În luna septembrie, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre faptul că relația cu Gabi Bădălău a fost una extrem de tensionată din cauza scandalurilor care nu mai conteneau și din cauză că nu se dorea finalizarea divorțului.

Cu toate acestea, ea s-a declarat mereu deschisă spre comunicare. Aceasta a mai vorbit și despre faptul că cei mai afectați sunt copiii lor.

„Eu aș vrea să mă înțeleg cu toată lumea, dar e destul de dificil și greu din momentul în care suntem în instanță de trei ani de zile. Eu cred că dată instanța practic ne-ar ajuta, că un bine nu ne face, instanța nouă ne face un rău, dacă ne-ar ajuta puțin mai mult instanță, ca noi să divorțăm și să se înțeleagă anumite lucruri, cred că s-ar termina cu toată presiune și toate situațiile negative între noi.

Că dacă o să continuăm așa ani buni, bine nu o să ne facă, ci nu nouă, copiilor”, a spus atunci Claudia Pătrășcanu într-un interviu acordat SpyNews.ro.