Divorț în showbizul românesc după Crăciun. Vedeta a ales să se despartă de soț, după un mariaj de 2 ani

Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc. O cunoscută creatoare de conținut online a anunțat că divorțează de soțul ei

după doi ani de mariaj, cei doi având împreună și o fetiță. Deși decizia a fost anunțată recent, ruptura nu a survenit

chiar acum, în prag de sărbători, bruneta făcând cunoscut faptul că ea și partenerul ei nu mai formează de ceva vreme un cuplu. Mai multe detalii, în continuare.

Divorț în showbizul românesc după Crăciun
Pasionații de online, în special de rețelele sociale ori de bloguri, nu au cum să nu fi auzit cel puțin o dată de Ioana Grama, o creatoare de conținut online. Bruneta activează de mulți ani în onlie, creându-și de-a lungul timpului și o afacere cu haine. Împătimiții modei cu siguranță știu despre cine vorbim.

În ciuda faptului că a preferat să nu-și expună prea mult viața personală, știindu-se doar că este căsătorită și are copil, influencerița a făcut de curând un anunț care i-a șocat pe fani: Ioana Grama și soțul ei, Alex Tăgurean, divorțează! Vestea neașteptată a fost dată pe rețelele sociale în urmă cu scurtă vreme.

Bruneta susține că și-a dorit ca internauții să afle adevărul chiar de la ea și nu din alte surse. Iată mesajul postat de vedetă pe internet:

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre.

A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana“, a scris Ioana Grama pe contul de Instagram.