Diana Șoșoacă spune că a salvat doi turiști surprinși de avalanșă. „Din nou Arafat e depășit de situație”

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat pe pagina proprie de Facebook că a salvat doi turiști surprinși de avalanșă în munții

Făgăraș și nu a scăpat prilejul de a-l ataca din nou pe șeful DSU Raed Arafat, după ce a fost amendată de Consiliul

împotriva discriminării pentru afirmațiile la adresa secretarului de stat din MAI.

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat, joi seara, pe pagina ei de Facebook că, împreună cu Cătălin Berenghi, a intervenit pentru salvarea a două vieți. Este vorba de doi turiști surprinși de avalanță în
Făgăraș. Șoșoacă susține că Arafat a fost depășit de situație și că, din această cauză, i-a preluat ”atribuțiile acestuia”.

„Din nou Arafat depășit de situație! Senatoarea Șoșoacă iar l-a ,,discriminat”, preluând împreună cu Salvatorul Berenghi atribuțiile acestuia! Ceva amenzi CNCD???”, se spune pe pagina oficială de facebook a senatoarei Șoșoacă.
Diana Șoșoacă: „Arafat nu le-a dat acordul” să intervină
Diana Șoșoacă a povestit cum au decurs lucrurile. „În această seară, împreună cu Cătălin Berenghi am reușit să salvăm doi tineri prinși într-o avalansă în Făgăraș! La acest moment sunt preluați. Tânărul aflat cu fata, Tiberiu, a avut grijă de ea, la -20 grade ca să nu înghețe. 6 ore în zăpadă la -20 grade celsius!!!”

Potrivit Dianei Șoșoacă, salvamontiștii au acționat impecabil, mergând pe jos 6 ore până la cei doi tineri. Fata are ambele picioare fracturate.

„Se pare ca plafonul de nori nu permitea intervenția elicopterelor noaptea, desi au existat doi piloți care si-au asumat sa plece de la baza aeriana, dar Arafat nu le-a dat acordul!”, l-a acuzat senatoarea din nou pe șeful DSU.