Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi un cuţit la gât”

Diana Şoşoacă a povestit cum, în legătură cu un dosar în instanţă ce privea mai multe retrocedări, un grup de indivizi a încercat să o intimideze şi a răpit-o de pe stradă sub ameninţarea unui pistul şi unui cuţit.

„Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi cu un cuţit la gât pentru nişte retrocedări. Le-am spus că nu le dau niciun act.

Apoi am găsit toţi moştenitorii şi i-am pus pe capul lor, să-i despăgubească pe toţi. La ora asta, unii dintre cei mai săraci oameni din cătunul ăla şi-au schimbat viaţa datorită negocierilor mele. Ani de zile am fost supărată pe ceilalţi că nu erau ca mine…

Toată viaţa m-am luptat cu autorităţile. Era culmea ca din locul în care sunt acum să nu lupt până la capăt”, a spus Diana Şoşoacă în interviul realizat de Dan Bittman pentru EVZ Play.

Diana Şoşoacă în dialog cu Dan Bittman: „Mă îngropam în zăpadă. Mi-a prins bine, aşa m-am călit”
Diana Şoşoacă a povestit cum se antrena cu tatăl ei, ce sporturi a făcut şi cum se descurca atunci când, târziu în noapte, mama ei îi închidea lumina ca să se culce, pentru că altfel nu se oprea din citit.

„Tata avea urmatorul tratament: dimineata la ora 6:30 ma trezea, mancarea era oua crude cu lapte de capra dupa care ne duceam la rau si trebuia sa am doua ore de inot in apa aceea.

Iarna era si mai rau. Tata intotdeauna se ingropa in zapada. Isi cronometra cat de mult poate rezista si asta a facut si cu mine de cateva ori. Eu m-am calit si mi-a prins foarte bine.