Diana Dumitrescu a spus de ce a divorțat de Ducu Ion, la 8 ani de la separare: „Am fost pe culmea depresiei”

Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi, iar împreună au un băiețel, pe Carol. Actrița este împlinită sufletește și fericită, însă viața ei nu a fost mereu doar lapte și miere.

Pentru a ajunge aici, a fost nevoită să treacă printr-o perioadă dificilă. În urmă cu câțiva ani, Diana

Dumitrescu s-a confruntat cu o suferință adâncă și ajunsese chiar pe culmile depresiei din cauza mariajului pe care îl avea cu Ducu Ion.

Cei doi au decis să divorțeze în 2013, iar acum actrița și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele care au stat în spatele deciziei.

Diana Dumitrescu a vorbit, în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, despre motivele care au dus la divorțul din 2013 dintre ea și Ducu Ion. De asemenea, actrița și-a amintit că s-a zvonit că fostul soț a înșelat-o cu Adela Popescu, lucru total neadevărat.

„S-a scris că Ducu m-a înșelat cu Adela Popescu. Nu s-a întâmplat asta niciodată. N-a existat, nu au fost discuții între noi doi niciodată despre așa ceva’, a spus Diana Dumitrescu.

„Nu am fost în depresie pentru că eu am făcut terapie din 2012, făceam deja terapie pentru că eu am

simțit că ceva e în neregulă cu mine, nu mă regăseam. Eu mereu eram o persoană veselă, îmi plăcea să

 

râd, să comunic. Și nu mai eram eu…Din 2012 am făcut terapie și eu nu am ajuns în depresie. Am fost pe culmea depresiei. Eu nu eram fericită. Mama m-a întrebat când i-am spus că mă gândesc să divorțez

dacă el mă bate, mă înjură, mă înșală. Dacă le pui pe listă eu aveam un soț care mă iubea, aveam un job de vis, eu eram supercunoscută, făceam bani, dar nu eram fericită. Nici acum nu îmi explic’, a declarat Diana Dumitrescu, potrivit libertatea.ro.