Dezvăluire-şoc a Niculinei Stoican despre relaţia pe care a avut-o cu Petrică Mîţu Stoian: „Legea supravieţuirii… ca în junglă.

Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian au împărţit scena ani la rând şi părea că îi leagă mai mult decât o relaţie de colegialitate:

o relaţie de prietenie. Totuşi, după dispariţia prematură a artistului mehedinţean, impresarul acestuia a dezvăluit că

între Niculina şi Petrică ar fi existat un conflict major.

Şi asta întrucât Niculina Stoican, în calitate de manager al Ansamblului „Maria Tănase”, l-ar fi umilit constant pe Petrică Mîţu Stoian, angajat al Ansamblului.

„Niculina Stoican îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă„, declara impresarul Doru Guşman la câteva zile după dispariţia artistului.

Niculina Stoican dezvăluie dedesubturile relaţiei cu Petrică Mîţu Stoian: „Noi am avut o înţelegere”
Imediat după acuzaţiile aduse de impresar, Niculina Stoican a reacţionat şi a anunţat că-l dă în judecată. Până atunci, însă, artista nu pierde niciun prilej de a a duce în discuţie relaţia extraordinară pe care susţine că o avea cu regretatul artist mehedinţean.

Invitată în emisiunea La Măruţă, Niculina Stoican a mărturisit că între ea și Mîțu a existat o înțelegere iar acesta i-a și apărut recent în vis să-i amintească acest aspect. Niculina a mai mărturisit că, din invidie, mulți colegi ar fi încercat să-i despartă.

”Relația mea cu Petre a fost una de cu totul altă natură. O relație bazată, în primul rând, pe locul în care ne-am născut. Noi, împreună, eram o forță! Creăm atâtea invidii și atâtea răutăți, au fost atâția colegi în jurul nostru care n-au făcut nimic altceva toată carieră lor decât să ne despartă, să ne dea la o parte, să nu mai fiu eu, să vină altcineva. Asta este liberul arbitru, legea supraviețuirii… că în junglă! Eu nu aveam nevoie, și nici el! Nu aveam nevoie unul de celălalt să ne susținem pe scenă pentru că noi eram o forță pe scenă și separat”, a declarat Niculina Stoican.