Detaliul cutremurator observat de Marina Almasan la capataiul lui Victor Socaciu

Victor Socaciu s-a stins din viata, iar toata Romania a ramas fara cuvinte la auzul vestii triste.

Potrivit familiei, cantaretul a decedat din cauza unei infectii nosocomiala pe care a contactat-o din spital.

Marina Almasa, fosta lui sotie, a facut primele declaratii dupa tragedie.

Trupul neinsufletit al lui Victor Socaciu a fost depus ieri la Sala Palatului, unde cei dragi i-au adus un omagiu. Printre cei prezenti s-a aflat si Marina Almasan, care nu a venit numai pentru a-i spune ultimele ei ganduri, ci pentru a-si sustine fiul, care sufera enorm in urma disparitiei tatalui sau.

„Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu…Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început, de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui… Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de “atotputernică”, precum se spune.

Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură. Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai “mama+ tata” plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…

Astazi Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viața sa( mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehicolul de lemn care-l va transporta spre Eternitate. Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi.

Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

E complicată maturizarea precoce, cea care nu ține de vârstă ci de răsucirile nefaste ale vieții. Mi-aș dori să pot lua de pe umerii copilului meu această povară. Dar nu pot decât să-i fiu alături. Acum și până când îmi voi da, la rându-mi, ultima suflare. Și să-l asigur- deși el știe bine- că este copilul unei mari iubiri…”, a marturisit Marina Almășan.

Marina Almasan a fost deranjata la capataiul lui Victor Socaciu de faptul ca nu s-au prezentat multi oameni pentru a-i aduce un omagiu regretatului artist.

„P.S. A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit…”, și-a încheiat aceasta mesajul.