Denise Rifai, adevărul din spatele imaginii de femeie dură. În fața cui este vulnerabilă

Fără îndoială, Denise Rifai este una dintre cele mai interesante femei din televiziune, cu o carieră de succes, care a stat mereu departe de scandaluri, a ținut la viața ei personală și s-a remarcat strict profesional, tocmai de aceea fiind considerată o femeie misterioasă.

A lăsat emisiunile politice pentru un show fără precedent în România, cu un format incitant, care place mult publicului român.

În emisiunea pe care o prezintă și moderează, la fel și în celelalte proiecte în care a fost implicată, Denise Rifai a fost întotdeauna o prezență impunătoare, serioasă și misterioasă totodată.

Mai ales acum, la 40 de întrebări, vedeta de televiziune se impune cu succes în fața invitaților săi de la care reușește să afle tot felul de informații incendiare, după ce îi descoase ca un adevărat profesionist de mass media.

Sunt personalități din diverse domenii de activitate, oameni extrem de cunoscuți în România, care și-au făcut un nume și pe care Denise Rifai i-a descusut în emisiunea sa.

Când este Denise Rifai vulnerabilă
În spatele imaginii de femeie extrem de puternică, care reușește să-și intimideze invitații, Denise Rifai este un om sensibil, care era vulnerabilități, ca toți ceilalți.

Într-un interviu pentru Okmagazine, Denise Rifai a declarat că nu este o femeie dură, ci hotărâtă și luptătoare. Ea a spus că pare dură, dar nu este, că are multe frici și că a fost vulnerabilă de multe ori în fața celor pe care îi iubește.