Denisa și-a pus capăt zilelor la doar 17 ani. A fost găsită spânzurată în curtea bunicii. Mărturisirea șocantă pe care a făcut-o înainte să moară

Denisa, o tânără de 17 ani, s-a sinucis! Fata era în vizită la bunici, în localitatea Hodora, județul Iași. Adolescenta a fost găsită fără suflare, spânzurată în curtea casei bunicilor.

Tragedia cumplită a avut loc luni. Vecinii au fost cei care au descoperit trupul neînsuflețit al fetei și tot ei au alertat imediat autoritățile.

Din primele informații transmise de oamenii legii, se pare că fata de 17 ani venise în vizită la bunicii ei, unde a decis să-și pună capăt zilelor, în curtea casei.

Denisa, tânăra din Iași, i-a făcut o mărturisire șocantă prietenei ei, înainte să moară. Adolescenta i-a spus că o să îi fie dor de acele locuri și că vrea să meargă la tatăl ei, care e mort de ceva vreme.
Mama Denisei, declarații dureroase după moartea fiicei ei

Tânăra obișnuia să lucreze ca bonă la Iași, acolo unde și locuia după moartea tatălui ei. Denisa mergea des la bunicii ei, în localitatea Hodora, după ce mama ei se recăsătorise la Belcești. Mama Denisei a recunoscut că tânăra vorbea mai mult cu mătușile ei, însă se înțelegea bine cu fata, iar de fiecare dată când se vedeau, Denisa nu era supărată.

Femeia a mai povestit că Denisa lucra ca bonă în Iași, acolo unde avea grijă de un copil.

” Ne înţelegeam bine, dar vorbea mai mult cu mătuşile ei. De câte ori a venit la mine sau ne-am întâlnit nu era supărată.

Fata era la Iaşi, lucra ca bonă, avea grijă de un copil şi eu nici nu am ştiut că a venit aici, în Hodora”, a declarat mama adolescentei, pentru Antena 3. Familia îndurerată a Denisei se pregătește de înmormântare. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.