Demisia momentului în România!

Cutremur în PSD, după ce un membru important al partidului a apărut în ancheta Recorder privind fondurile publice alocate bisericilor.

Organizaţia PSD Bucureşti anunţă demisia acestuia.

Cutremur în PSD. Organizația PSD Bucureşti anunţă demisia lui Neacşu Lazăr din partid, dar şi din funcţia deţinută în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Anunțul făcut de social democrați vine la scurt timp după ce s-a aflat că Neacșu Lazăr apare în ancheta Recorder privind fondurile publice alocate bisericilor.

În acest context, atât organizaţia PSD Bucureşti, cât şi organizaţia PSD sector 4 anunţă că social democratul Neacşu Lazăr şi-a prezentat în această dimineaţă demisia din Partidul Social Democrat şi din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă.

Amintim faptul că anunțul din PSD vine după ce jurnaliștii de la Recorder au demarat o investigație referitoare la fondurile publice alocate bisericilor. Potrivit acestora, Lazăr Neacşu este la al doilea mandat de membru în CGMB, din partea PSD şi, înainte de a intra în lumea politică, a avut afaceri în construcţii.

Sursele jurnaliștilor de la Recorder spuneau că acesta era văzut în acea perioadă ”agent de influenţă a Bisericii, care trage sfori pentru obţinerea de fonduri din fondurile locale.

De ce a intrat Neacșu Lazăr în PSD
Totodată, într-o înregistrare Recorder, social democratul Neacşu Lazăr a vorbit despre motivele pentru care a intrat în politică. Mai exact, acesta declara că nu mai avea ce să facă în anul 2016 și se gândea să se înscrie într-o formațiune politică.

I-a fost recomandat PSD-ul, iar Lazăr nu ar fi stat prea mult pe gânduri.

 

Sursa