Delia dată de gol de mama sa, cât cheltuie artista în vacanțe

Delia este cunoscută pentru vacanțele sale exotice, dar și cheltuielile enorme pe care le face.

Chiar sora ei a dezvălui la Antena 1, într-un roast la iUmor că sora sa cheltuie foarte mulți bani pe haine și vancațe luxoase.

Delia și-a dus mama în vacanță și dezvăluit suma fabuloasă pe care o cheltuie fiica sa

Delia este cunoscută pentru vacanțele sale exotice, dar și cheltuielile enorme pe care le face. Chiar sora ei a dezvălui la Antena 1, într-un roast la iUmor că sora sa cheltuie foarte mulți bani pe haine și vancațe luxoase.

Delia și-a dus mama în vacanță și dezvăluit suma fabuloasă pe care o cheltuie fiica sa
Delia și-a dus mama în vacanță și dezvăluit suma fabuloasă pe care o cheltuie fiica sa

Recent Delia și soțul ei au invitat-o pe Gina Matache, dar și pe tatăl artistei la o vacanța la care românii doar visează.

Prima locație în care au aterizat a fost Dubai, unde au stat o săptămână. Nu s-au oprit doar la orașul celebru și au vizitat mai multe locuri.

Mama Deliei a povestit că s-a simțit ca un copil care se bucura de tot ce a apucat în Dubai și experiența abia avea să înceapă.

”În Dubai am stat o săptămână. A fost superb, a fost vis. Au luat copiii o vacanță în care să nu stăm doar într-un singur loc, am bifat mai multe locații. Am fost cu Delia și cu Răzvan. Au fost locurile lor diferite și mi-au zis:

”Hai mama, să guști și tu”. M-au dus pe unde știau ei că este de văzut ceva deosebit. Eram ca un copil care a văzut pentru prima oară nu știu ce minunăție.”, a declarat Gina Matache la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Imediat după Dubai, s-au dus în Maldive unde au stat în celebrele resorturi de pe o insulă în căsuțele celebre acoperite cu stuf, dar une au avut parte de toate condițiile de lux.