Declarațiile impresionante al unui artist din „generația de aur”:

Mitică Popescu, legendarul actor din „generația de aur”, a împlinit 85 de ani și debordează de vitalitate.
Maestrul a povestit cum și-a serbat ziua de naștere și se declară recunoscător pentru urările pe care le-a primit din partea celor apropiați.
Mitică Popescu, maestrul scenei românești, a împlinit venerabilă vârstă de 85 de ani, iar artistul are aceeași poftă de viață și simț al umorului care l-au definit dintotdeauna.
Actorul îndrăgit de toți românii a încântat publicul vreme de 21 de ani, cu talentul și vocea sa inconfundabilă în emisiunea „D’ale lui Mitică”, de pe TVR2, unde saluta șarmant:
„Să fiți deștepți și fără frică. Eu vă salut! Mitică!”.
Maestrul a onorat scena teatrului vreme de 45 de ani și a rămas până în prezent același personaj carismatic cu prezență distinsă.
„Eu m-am serbat mai devreme, pentru că am auzit că o să fie frig de ziua mea. Am ascultat vremea la televizor și se anunța că va fi rece azi, de Sfântul Andrei.
Așa că duminică am invitat câțiva prieteni pe la mine, majoritatea cucoane, că mai glumesc prietenii mei și-mi zic: „ce faci, măi, iar ai invitat haremul?!” (râde).
Ce să vă spun, dragilor, la vârsta mea mă simt bine, Slavă lui Dumnezeu. După aproape 45 de ani de muncă, cum aș putea să mă simt?
Am primit foarte multe telefoane, urări, ceea ce mă bucură mult, am iubit oamenii și ei mă iubesc pe mine.
N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău. În viața mea mi-am văzut de treabă și nu am avut suflet rău.
Îmi doresc să fim sănătoși, să fim liniștiți, să scăpăm de cele rele care se anunță. Și, dacă s-o putea, să mă revăd cu cei dragi, publicul meu”, a povestit cu nostalgie Mitică Popescu pentru Click.ro.