Decizii complicate la finalul sezonului 6 al show-ului „Insula Iubirii”

Şase cupluri au avut curajul să îşi pună la încercare relaţia în cel mai dur test al fidelităţii – Insula Iubirii, un test 100% real în care numai iubirea adevărată are şanse să învingă tentaţia.
Timp de 21 de zile, ispitele i-au tentat, i-au inspirat, le-au testat limitele şi le-au oferit toate răspunsurile de care aveau nevoie pentru ca la final, fiecare partener din cuplu să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.
Şase femei şi şase bărbaţi care se credeau în relaţii indestructibile s-au aruncat încrezători în aventura vieţii lor, au simţit gustul dulce-amărui al tentaţiei şi-au aflat punctele vulnerabile ale relaţiei, iar la final au tras linie şi au luat decizii care le vor schimba radical viaţa.
Telespectatorii au fost martorii unei ceremonii a focului extrem de emoţionantă, în urma căreia s-au luat şi deciziile mult-aşteptate.
Cerasela şi Rareş au decis să plece împreună de la Insula Iubirii, ca la întoarcerea în ţară să îşi dea seama că mai au probleme importante de rezolvat.
În căutarea răspunsurilor, au decis să trăiască separat. Katy şi Ionuţ au plecat şi ei împreună, înainte însă ca pentru Katy chemarea tentaţiei să se fi consumat.
A încercat să îi dea curs în ţară, dar refuzul ferm al ipistei a făcut-o să îşi ia gândul de la tentaţie şi să se întoarcă, nu foarte convinsă, în relaţie.
Lavinia şi Rey au anunţat ferm despărţirea definitivă la ultima ceremonie a focului.
Odată ajunşi acasă, Rey nu a mai fost atât de sigur că îşi menţine poziţia, însă Lavinia a rămas fermă în decizia ei.
Despărţiţi au plecat de la Insula Iubirii şi Cristina şi Sebastian.
Deşi la sosirea în Thailanda se credeau un model de cuplu perfect, după ce şi-au trăit tentaţiile şi şi-au învăţat lecţiile au decis să continue separat.