DE NECREZUT! CÂȚI BANI CERE PETRICĂ MÂŢU STOIAN CA SĂ CÂNTE LA O NUNTĂ ÎN 2021!

Atunci când îți organizezi un eveniment important, cel mai probabil îți dorești să fie unul minunat, cu muzică bună, cântată live de artiști consacrați.

Dacă îți plac petrecerile cu muzică populară, ai de ales între cântăreți cunoscuți, care vor face show-uri fabuloase, cu voci incredibile, dar și cu prețuri pe măsură.

De exemplu, dacă ți-ai pus în gând ca Petrică Mâțu Stoian să cânte la nuntă sau la un botez, trebuie să știi pentru ce sumă vei fi nevoit să bagi mâna în buzunar. Potrivit unui site specializat în tarifele cântăreților, artistul are un tarif chiar moderat, dacă primim situația în ansamblu. De exemplu, dacă pentru Maria Dragomiroiu va trebui să plătești 1.700, pentru Nicolae Furdui Iancu și Crai Nou 3.000 de euro, tariful lui Petrică Mâțu Stoian este de 1.100 de euro.

Tariful este extrem de mic comparativ cu al altor artiși, mai ales al celor care cântă manele, pentru care trebuie să scoți sume exorbitante din buzunar.

Petrică Mâțu și-a revenit după impasul financiar
Chiar dacă acum îi merge destul de bine, lucrurile nu au fost mereu așa pentru Petrică Mâțu Stoian. Anul trecut, cunoscutul interpret de muzică populară făcea cu greu față datoriilor care ajunseseră la aproximativ 100.000 de lei. Într-un interviu acordat la vremea respectivă artistul își amintea cu nostalgie de vremurile în care câștiga 15 milioane de lei pe seară.