De la 100 de kilograme a pornit Minodora, acum are 60! Gateste la fel de mult, mai mananca si dulciuri uneori, dar… care e secretul:

Minodora și-a dorit foarte mult să facă o transformare în viața ei, și a reușit.

Vedeta a reușit să slăbească mai multe kilograme, iar acum se simte foarte bine. În doi ani, stilul de viață al artistei s-a schimbat complet.

Minodora, fericită pentru că a topit kilogramele în plus. Ce greutate are acum artista

Minodora a demonstrat că este o fire ambițioasă și a ajuns la silueta de vis. Artista se bucură acum de transformarea sa.

Minodora a reușit să slăbească 40 de kilograme în 2 ani, ajungând în prezent la 60 de kilograme după ce a apelat la un truc genial. Artista a declarat că a făcut și

exerciții fizice, dar nu s-a abținut de la nimic atunci când vine vorba despre mâncare. Mai mult, vedeta a declarat că are mereu casa plină de dulciuri, dar nu își mai dorește

să guste din produsele delicioase atunci când acestea se pot găsi cu ușurință în fiecare raft din locuința sa.

„De la 100 de kilograme am pornit, acum am 60. Oamenii știu că eu sunt la maxim, indiferent de kilograme. Nu mai pot mânca, nu mai am poftă de mâncare, în primul rând. De aici e totul.

Gătesc la fel de mult, văd multă mâncare în fața mea, în fiecare colț al casei sunt dulciuri. Dacă le văd atât de mult, nu îmi mai trebuie.

Poate mănânc o eugenie, deci tot ca pe vremuri. Gust câte puțin, îmi fac orice poftă, dar puțin. Nu mă abțin la nimic. Îmi plac ouăle sub orice formă, prăjite, fierte.