De ce si-a dat demisia, de fapt, Adrian Vancica, Celentano din Las Fierbinti

In urma cu ceva vreme, fanii actorului Adrian Vancica au primit o veste trista: si-a dat demisia.

Artistul a devenit celebru in Romania dupa ce a inceput sa joace personajul Celentano din serialul Las Fierbinti difuzat de Pro TV.

Adrian Vancica si-a dat demisia de la Teatrul Nottara din Bucuresti, iar totul s-a aflat la sfarsitul anului trecut.

Se pare ca celebrul Celentano din Las Fierbinti a luat aceasta decizie in toamna anului 2020, dar gestul sau a ramas neobservat.

La doar cateva luni de la aflarea vestii, au aparut primele informatii cu privire la aceasta decizie radicala

Se pare ca proiectele personale si serialul de la Pro TV ii ocupau foarte mult timp si nu mai gasea timpul necesar repetitiilor si spectacolelor saptamanale, potrivit Marinelei Tepus, directorul Teatrului Nottara, potrivit eNews24.ro.

Adrian Vancica (45 ani) a fost angajatul acestei institutii pentru aproape 15 ani. Oficialul de la Nottara a marturisit ca actorul de la Pro Tv a venit doar cu demisia scrisa, fara sa ofere alte explicatii.

In plus, Celentano juca in acel moment doar intr-o singura piesa.

Adrian Vancica s-a nascut pe data de 18 martie 1977 in Targoviste.

A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, Facultatea de Teatru, specializare actorie la clasa profesorului universitar doctor Mircea Albulescu.

A fost actor angajat la Teatrul Nottara din Bucuresit in perioada 1996 – 2020 si interpretul lui Celentano, betivul satului din Las Fierbinti, serial difuzat pe postul Pro TV.

A fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar in anul 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie si in 2018 pentru rolul politistului din Ultima zi.

Care au fost primele job-uri ale actorilor din Las Fierbinti. Cei mai multi au inceput de jos

Fanii lor le invidiaza vietile, dar nu stiu ca pentru ceea ce au acum au trebuit sa munceasca enorm. Succesul lor de acum se datoreaza incercarilor grele prin care au trecut, unii dintre ei nestiind daca o sa ajunga sa-si implineasca visul. Ce job-uri au avut la inceput cei mai iubiti actori din Las Fierbinti?

Cei care-i urmaresc acum cu drag au senzatia ca multe lucruri le-au picat din cer, la fel ca talentul, dar nu a fost asa. Cei mai multi dintre actorii iubitului serial romanesc au muncit din greu pentru a ajunge aici. Drumul spre inalt e mereu pavat cu o succesiune de intamplari, esec, lectii si neputinta – asa au constatat si actorii nostri. Iata-le povestile care sigur ca vor inspira atatia tineri!

Adrian Vancica si-a castigat si el celebritatea prin multe roluri, dar cel mai cunoscut tarii intregi este acela din serial, unde il interpreteaza pe Celentano. Cu toate astea, nu in tara s-a facut remarcat prima oara si a reusit sa castige bani din pasiunea sa, ci pe meleaguri straine, facand pe clovnul.