De ce s-a aruncat polițista, de fapt, de la etajul 9. Ce spunea în scrisoarea de adio

România a fost cutremurată de o altă tragedie zilele acestea. O polițistă de 51 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 9 și a decedat, lucru la care nu se aștepta nimeni.

Deși avea o carieră de succes și urma să se pensioneze, se pare că ducea o luptă grea în interiorul ei și nimeni nu a fost în stare să-și dea seama ce se petrece, de fapt, cu ea.

Suferea de o depresie profundă
O polițistă din Capitală s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul 9. Vecinii au sunat la 112 după ce au auzit bubuitura produsă în momentul în care poliţista a atins pământul și o echipă a venit imediat la fața locului și au identificat victima.

Nimeni nu își poate explica gestul făcut de femeie, pentru că nimeni nu știa că ar avea probleme și că ceva nu ar fi în regulă cu ea. Femeia avea în spate o lungă carieră în structurile Ministerului Afacerilor Interne și ajunsese unul dintre cei mai apreciați ofițeri și se pregătea de pensionare și nu dădea semne că ar suferi de ceva.

Înainte de a recurge la gestul extrem, femeia a lăsat un bilet de adio în care le-a cerut scuze tuturor celor pe care știa că o să-i facă să sufere. Mai mult, a vorbit exact despre motivele pentru care a ales să-și pună capăt zilelor, de unde anchetatorii au constatat că suferea de o depresie profundă.

Singurătatea a făcut-o să se sinucidă
Polițista, înainte de a se arunca de la etajul 9, s-a gândit la toate detaliile. A făcut curățenie generală în casă, știind din propria-i experiență că anchetatorii vor intra în locuință după eveniment. De asemenea, a lăsat și ușa deschisă, pentru a le ușura acestora accesul.

În scrisoarea de adio, polițista a precizat că singurătatea a împins-o să recurgă la acest gest, pentru că nu mai putea suporta să fie mereu singură. Ea locuia singură, nu avea familie și suferea mult din cauza faptului că stătea mereu singură în casă.

Chiar dacă era o femeie inteligentă, cu studii, foarte apreciată pentru ceea ce făcea și iubită de colegi, a demonstrat că depresia este mai puternică decât orice. Vorbea tot mai mult despre pensionare și nu se mai bucura de nimic, deși nimeni nu a observat. Inteligența nu a ținut loc de un partener de viață, un copil, o familie adevărată.