De ce nu îşi vorbesc Mioara şi Petre Roman de 14 ani. Oana Roman a povestit exact ce s-a întâmplat

Cu toate că era femeie în toată firea în momentul în care părinții ei au decis să pună punct unei căsnicii de 33 de ani, Oana Roman nu a reușit să treacă nici până acum peste trauma suferită.

Vedeta a dezvăluit de ce nu își vorbesc Mioara și Petre Roman de 14 ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, la singura întâlnire pe care au avut-o după divorț.

De ce nu îşi vorbesc Mioara şi Petre Roman de 14 ani
Mioara și Petre Roman au trăit împreună la bine, dar mai ales la greu, timp de 33 de ani. După Revoluția din 1989, Oana Roman, fiica lor, a povestit că s-a simțit oarecum abandonată de părinții săi, care își dedicau parcă fiecare strop de energie construirii României post-comuniste, țara în care copila și nepoții lor să trăiască liberi, fericiți. După aproape jumătate de viață împreună, acum 14 ani, cei doi anunțau că divorțează, luând prin surprindere opinia publică. Mai bine de un deceniu mai târziu, Oana recunoaște că încă nu a trecut peste acea traumă, mai ales în condițiile în care, în aceeași perioadă, și ea trecea printr-o despărțire dureroasă, de dansatorul Cornel Păsat, prima sa mare iubire.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Oana a dezvăluit de ce nu își vorbesc Mioara și Petre Roman de 14 ani. Se pare că divorțul a marcat începutul unui nou capitol pentru fostul premier al României, iar fosta familie nu se mai regăsea în noua sa realitate. Politicianul și-a regăsit rapid fericirea în brațele mai tinerei Silviei Chifiriuc, femeia care l-a făcut și tată de băiat. De atunci, toată atenția lui Petre Roman este dedicată celor doi.