De ce Gina Pistol și Smiley nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței lor, Josephine

Deși au postat mai multe imagini cu fetița lor de când a venit pe lume, Gina Pistol și Smiley au preferat să nu arate niciodată chipul micuței Josephine.

Fanii i-au întrebat în repetate rânduri care este motivul pentru care au ales să procedeze așa, iar acum Gina Pistol le-a răspuns acestora.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: ‘Cu cine seamănă asta mică?’. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Josephine Ana Maria, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a venit pe lume pe data de 9 martie. Celebrii ei părinți, care au o relație de mai mulți ani, pe care au ținut-o, însă, ascunsă de ochii presei și ai fanilor vreme îndelungată, i-au organizat și un botez discret în luna iunie – însă încercările lor de a nu da prea multe detalii despre viața lor de familie au fost zădărnicite de cântăreața Andreea Bănică, apropiată a cuplului și prezentă la eveniment, care a postat o imagine cu fericiții părinți pe social media.

Și Smiley a vorbit în trecut despre sentimentele sale față de nașterea fiicei lui: „Mie și Ginei ni s-a-ntâmplat minunea asta, pentru noi chiar a fost o minune faptul că Gina a rămas gravidă, faptul că a dus sarcina până la capăt, că avem un copil sănătos, am spus Doamne ajută. S-a-ntâmplat efectiv, fără să facem nici un efort, deci a fost dorit, dar nu a fost planificat. Gina… nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă și eu când mi-a zis treaba asta i-am zis ‘ai răbdare. Nu e după noi, chiar nu e după noi. Dacă este să se-ntâmple se va întâmpla.’”