De ce face nunta Simona Halep cu Toni Iuruc pe 15 septembrie. Am aflat motivul adevărat

Simona Halep se pregătește intens de unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei, nunta cu Toni Iuruc.

Aceasta o să se căsătorească pe 15 septembrie, dar abia acum s-a aflat motivul pentru care sportiva își dorește ca evenimentul să aibă loc cât se poate de repede.

De ce s-a grăbit Simona Halep cu nunta. Dezvăluiri surprinzătoare
Simona Halep a fost desemnată cetățean de onoare al orașului Bușteni în perioada în care Emanoil Savin era primarul localității. Acesta este invitat la nunta jucătoarei de tenis cu Toni Iuruc, așa că a dezvăluit de ce s-a grăbit cu evenimentul grandios. Se pare că sportiva își dorește să devină mămică.

„Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia.

(…) Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3.”, a mărturisit Emanoil Savin pentru Fanatik.

„Să o văd mămică, să mergem și la botez”
De asemenea, Emanoil Savin a menționat că Toni Iuruc ar fi ultimul ‘trofeu’ câștigat de Simona Halep. Acesta speră ca sportiva să devină mămică și să își invite apropiații și la botez, după ce o să bucure toate personalitățile din lumea sportului cu nunta ei.

„Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez.

Și să avem o petrecere frumoasă pe data de 15 septembrie, cu toate personalitățile din lumea sportului și toți care îi sunt Simonei dragi.”, a adăugat Emanoil Savin.

Ce a spus Ion Țiriac despre Simona Halep. Mulți fani nu se așteptau la așa ceva
Între timp, Ion Țiriac a făcut câteva declarații uluitoare despre accidentarea Simonei Halep. Mulți sugerează că aceasta ar fi, de fapt, însărcinată, așa că afaceristul a întărit zvonurile. Acesta a lăsat să se înțeleagă că jucătoarea de tenis ar avea nevoie de o perioadă mai lungă înainte de a se întoarce pe teren.