De ce a murit, de fapt, Benone Sinulescu? Impresarul artistului a scos la iveală un detaliu dureros despre tragedia care s-a întâmplat la 14:30:

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani.

Artistul se confrunta, de o bună perioadă, cu probleme grave de sănătate.

Potrivit ultimelor informații, o pneumonie agravată i-a fost fatală. Artistul a murit la ora 14:30. În iulie, Benone Sinulescu a fost internat la spital după ce a fost găsit prăbușit în casă. Ulterior, după ce și-a mai revenit, a fost dus la o clinică de recuperare. Din păcate, pe 18 noiembrie, și-a dat ultima suflare.

„Da, din pacate e adevărat. A avut o pneumonie agresivă și a murit înecat„, a declarat Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului.

Benone Sinulescu avea testamentul făcut încă din 2014

De precizat că Benone Sinulescu își făcuse testamentul încă de acum șase ani. În urmă cu ceva timp, artistul declara că toate avuțiile lui vor ajunge la soția lui, pe care o iubește mult și are încredere în ea.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol a recunoscut. Partenera lui Smiley a fost înșelată cu una dintre cele mai bune prietene:

“Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu.