De ce a dispărut Lila de la „Vacanţa Mare“. Prin ce a traume trecut actrița

Cu toții o cunoaștem pe Lila de la Vacanța Mare, unul dintre cele mai iubite seriale de comedie din țara noastră. Ani la rând ne-am bucurat de hazul celor mai buni actori și am râs la scenele pline de umor din celebrul serial Vacanța Mare.

După terminarea serialului, mulți dintre actori au dispărut din viața publică și nu s-au mai auzit multe despre ei, iar în această situația este și Mirela Stoian.

Ce s-a întâmplat cu Lila
Lila din Vacanța Mare a fost unul dintre cele mai iubite personaje ale acelor vremuri. Celebra actriță a performat în una dintre cele mai de succes comedii, dar viața nu a mai avut planuri bune cu ea după încheierea acestei etape. Mirela Stoian a dispărut complet din lumina reflectoarelor și viața ei s-a schimbat complet.

Lila a trăit o perioadă frumoasă cât timp a jucat în Vacanța Mare. Ea își amintea că, deși nu câștiga sume extrem de mari, ducea un trai decent. Își permitea să cumpere ce își dorea, să ofere cadouri celor dragi din banii ei și nu ducea deloc grija zilei de mâine. Mai mult, cu ajutorul soțului, a reușit să achiziționeze și un apartament.

Toate acestea au luat sfârșit când a dispărut Vacanța Mare. Mirela Stoian a rămas fără un loc de muncă și a ajuns să nu producă nimic. Deși personajul Lila i-a adus succes, i-a făcut și mult rău, pentru că oamenii o asociau cu acesta și nu îi ofereau șansa să demonstreze ce poate cu adevărat.

Trăia din mila apropiaților
Mirela Stoian mărturisea că ajunsese să-și facă griji mari pentru cariera ei care se distrusese în doar o clipă. Nu reușea să își găsească un scop pentru care să lupte și se baza doar pe cei dragi, care o ajutau cu ce mai puteau atunci când avea nevoie, pentru că nu avea niciun venit.