David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, s-a schimbat radical. Ce look a abordat acum

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, și-a schimbat total look-ul. Acesta se machiază strident și se încalță cu pantofi cu toc. Tânărul îi surprinde mereu pe urmăritorii săi din mediul online cu postările pe care le face.

În vârstă de 22 de ani, David s-a schimbat complet, iar relația cu mama sa s-a răcit.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, schimbare radicală de look
David s-a mutat singur și își ocupă tot timpul cu rețelele de socializare. De-a lungul timpului a încercat o carieră în televiziunea, chiar și în muzică, însă de ceva timp se dedică rețelelor de socializare, în special Instagramului.

Tânărul și-a schimbat look-ul, iar acum apare adesea machiat intens la ochi, cu buzele roșîi și unghiile făcute. David are un piercing în sprânceana stângă, dar și un cercel în ureche. Aceasta a adoptat o înfățișare excentrică și este criticat de unii internauți.

În altă postare de pe Instagram, fiul Luminiței Anghel apare îmbrăcat într-o jachetă de blugi, iar în picioare are pantofi cu toc.

David Pușcaș nu mai vorbește cu Luminița Anghel
Luminița Anghel l-a adoptat pe David și a încercat să îi ofere tot ce e mai bun, însă lucrurile s-au complicat odată cu perioada de adolescență a băiatului, care a devenit un tânăr problemă.

Ce s-a întâmplat cu Măriuca, copilița pe care a vrut s-o adopte Luminița Anghel
La ani distanță de scandalul media, nimeni nu mai știe ce s-a ales de aceasta.

După mai mult timp de la evenimentul ce a ținut prima pagină a ziarelor, Angelica Constantin, mama biologică a fetiței, i-a cerut public scuze artistei.

În prezent, Angelica Constantin reușește să supraviețuiască cerșind într-un cimitir din București.