Daniel Pavel, singur de Paște în Republica Dominicană. Cui îi duce dorul prezentatorul „Survivor România”

Au trecut aproape patru luni de când Daniel Pavel filmează pentru „Survivor România” în Republica Dominicană.

Prezentatorul de la Kanal D a petrecut Paște departe de familie și recunoaște că dorul de persoanele dragi din viața lui este tot mai acut.

Daniel Pavel a sărbătorit Paștele în Republica Dominicană, departe de familie. Prezentatorul „Survivor România” a povestit într-un interviu pentru click.ro că a înlocuit produsele tradiționale românești cu fructe de mare.

Cui îi duce dorul Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România” Daniel Pavel a mărturisit că cel mai greu i-a fost să fie departe de familia lui: „Te arde carnea şi sufletul de dor, ce să mai. De iubita şi de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara ţării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani.

„A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena.

Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el. Acum este elev al Liceului Francez de la Viena, și am o relație cordială cu mama lui pentru beneficiul băiatului”, a mai spus acesta.
Citeşte întreaga ştire: Daniel Pavel, singur de Paște în Republica Dominicană. Cui îi duce dorul prezentatorul „Survivor România”