Dani Prințul Banatului, în doliu! Mama celebrului manelist s-a stins din viață în urmă cu câteva ore

Zi neagră pentru celebrul manelist!

Cea care i-a dat viață a decedat în urmă cu doar câteva ore, iar Dani Prințul Banatului încă este în stare de șoc.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au urat condoleanțe celebrului manelist. În aceste momente, însă, artistul este îngenuncheat de durere.

Dani Prințul Banatului trăiește momente de coșmar. În urmă cu puțin timp, cea care i-a dat viață a decedat fix în locul în care, acum aproximativ un an și-a dat ultima suflare și tatăl celebrului manelist.

Dani Prințul Banatului, în doliu
Mama manelistului s-a stins din viață în urmă cu doar câteva ore, iar cel care a făcut anunțul pe contul său personal de Facebook a fost chiar Dani Prințul Banatului. Sfâșiat și îngenunchiat de durere, manelistul a postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

Dani Prințul Banatului a postat și ultima fotografie pe care a făcut-o împreună cu mama lui. Deși starea ei de sănătate nu era tocmai bună, manelistul a sperat că mama lui se va face bine, însă iată că femeia a pierdut lupta cu viața.

Din nefericire, în urmă cu un an, și tatăl manelistului și-a dat ultima suflare în același pat. Manelistul trece prin chinuri greu de imaginat, după ce și-a pierdut ambii părinți într-un timp atât de scurt.

Dani Prințul Banatului, ghinion după ghinion
Toți prietenii, rudele, dar și alți maneliști cunoscuți i-au urat ”condoleanțe” și i-au promis că îi vor fi alături în această perioadă extrem de grea.

”Un an și 2 luni. Atât a rezistat tăticul meu fără soția lui. Cu 2 ore în urmă, mama a ales să nu mai stea fără el…”, a scris Dani Prințul Banatului pe Facebook.

În ultima perioadă, Dani Prințul Banatului a avut parte numai de ghinioane. În urmă cu aproximativ trei ani, partenera lui de viață, Adelina, femeia care i-a dăruit și un copil, a intentat divorțul.

Femeia nu era de acord cu faptul că manelistul lipsește nopțile de acasă, însă cu timpul, lucrurile au revenit la normal, iar cei doi soți s-au împăcat și formează din nou o familie frumoasă.