Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat: „Apropo, și la Monaco…”

Dani Oțil se pregătește să devină tătic și în urmă cu doar câteva zile s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu.

Cu toate acestea, prezentatorul de la „Neatza’ a făcut un comentariu extrem de acid la adresa Mihaelei Rădulescu, la ani buni după ce s-a despărțit de diva de la Monaco.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu vreme de 6 ani și, după ce s-au despărțit, în urmă cu mai bine de 7 ani, cei doi nu au oferit prea multe detalii cu privire la motivele pentru care relația lor

s-a consumat. Prezentatorul de la „Neatza’ se pregătește să devină tătic și, la doar câteva zile după ce s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, a realizat o declarație îndreptată către Mihaela Rădulescu, deși părea că a dat-o uitării.

Ce mesaj a avut Dani Oțil pentru Mihaela Rădulescu, după nuntă?
Imediat după nuntă, în direct, Dani Oțil a făcut o aluzie la adresa fostei sale partenere. Potrivit spuselor sale, Mihaela Rădulescu, poreclită și

„diva de la Monaco’, ar fi suferit la auzul veștilor că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele, motiv pentru care ar fi ținut… doliu!

„Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns.

Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se

poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani.

Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă…se pot așeza acolo…’, a mărturisit Dani Oțil, în timpul matinalului pe care îl prezintă alături de Răzvan Simion.