Dani Oțil, despre decolteul generos al Loredanei Groza.

Loredana Groza este cunoscută lumea mondenă pentru aparițiile sale spectaculoase, dar și pentru ținutele nonconformiste.

Jurata de la X Factor preferă ținutele care să-i pună în evidență silueta de invidiat, dar și decolteul amplu.

Dani Oțil a mărturisit că vedeta și-a surprins de fiecare dată fanii cu bustul generos.

Nu mai este un secret faptul că jurata de la X Factor este întotdeauna o apariție spectaculoasă în mediul online. Loredana Groza se bucură de o carieră de succes în lumea muzicală, dar și cu faptul că odată cu trecerea anilor devine din ce în ce mai frumoasă. Astfel că nu ezită să se îmbrace în ținute care să-i scoată formele în evidență.

În această ediție, Loredana Groza a fost invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatorul TV și-a amintit de momentul în care jurata de la X Factor a purtat o ținută cu un decolteu spectaculos, iar în urma apariției sale au fost mai multe petiții trimise la adresa Consiliului Național al Audiovizualului.

”Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută…Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune. S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA” a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a menționat că mai multe persoane nu au fost de acord cu decolteul generos pe care l-a afișat jurata de la X Factor într-o emisiune. Prezentatorul TV a declarat că a primit cele mai multe reclamații în urma apariției provocatoare a cântăreței.

Artista se poate bucura de o siluetă de invidiat pe care o are la vârsta de 51 de ani. Loredana Groza s-a confruntat de-a lungul timpului cu foarte multe critici despre numeroasele imagini din mediul online în care apare purtând ținute spectaculoase.