Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru. Colegii lui au rămas mască când au auzit

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru de față cu ceilalți colegi de platou. Matinalul de la Antena 1 a făcut o remarcă puțin deplasată chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă. Viitorul tătic știe deja ce nu va avea voie să facă urmașul lui la adolescență.

Potrivit acestuia, până la vârsta de 16 ani nu are voie să fumeze , dar nici să-i vină acasă cu ”fete precum Ramona Olaru” sau “tatuate”.

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru de la Neatza
Dani Oțil a început povestea amintind de copilăria lui. ”Apropo de diversificare, ai mei se simt și acum foarte prost, pentru că am fost lăsat la o vecină și toți își aduceau aminte de mine într-o anumită formă. Tot timpul eram în geamul doamnei cum sunt fetele de la Amsterdam. Stăteam cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângeam. Vecina aceea stătea cate 3-4 ore la coadă la ceva. Vă dați seama, aveam acces la aragaz, la orice”, a mărturisit Dani Oțil.

”Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el să aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregătit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede”, a zis Dani în ediția de marți a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Otil a jignit-o pe colega lui Ramona Olaru chiar de față cu ceilalți colegi de platou. Momentul a fost însă depășit cu lejeritate și cu zâmbetul pe buze.