Dana Săvuică, dezvăluiri neaşteptate din intimitate: ”Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”

Dana Săvuică este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate femei din România. În urmă cu 5 ani vedeta a trecut printr-un divorţ, iar recent a dezvăluit care au fost motivele separării.

Mai mult, celebra blondină a dat detalii picante despre bărbaţii celebri care i-au făcut avansuri.

În cadrul unui interviu recent, Dana Săvuică a vorbit pentru prima dată despre motivele divorțului dintre ea și fostul soț, Răzvan Stanciu. Cei doi au divorţat în anul 2016, pe cale amiabilă, la notar.

„Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat vedeta, potrivit click.ro.

Totodată, Dana Săvuică a făcut dezvăluiri picante în legătură cu bărbaţii celebri de la care a primit propuneri de-a lungul timpului.

“Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana.

“Mi-aș dori foarte mult să rămân pe val”
În cadrul unui interviu mai vechi, Dana Săvuică a făcut câteva declaraţii sincere despre viaţa sa. Totodată vedeta a explicat că visează la frumusețea veșnică, dar și la aprecierea celor din jur.

“Îmi doresc să am o viață cât mai lungă și mai plină, adică aș vrea să-mi păstrez feminitatea, frumusețea, să mă îngrijesc, să arăt bine, să fiu sănătoasă. Mi-aș dori foarte mult să rămân pe val, ca să zic așa, pentru că oamenii au tendința să uite de cei care trec de o anumită vârstă. Nu vorbesc acum de 50 de ani, că deja sunt «tânără» la vârsta asta, dar mă uit în jur și uneori mai aud comentarii de genul: «Aoleu, ai vârsta mamei mele». Presupun că ei nu-și dau seama, dar ei o jignesc pe mama lor. Adică ce înseamnă că, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai trebuie să fie frumoasă, să se îngrijească, nu mai are dreptul la viață, nu mai are dreptul să călătorească, să iasă în oraș, să iubească, să facă sex?”, a declarat Dana Săvuică pentru libertatea.ro