Dana Rogoz, o actriță și o mamă împlinită. Lucruri despre care nu a vorbit niciodată

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, care a pășit în lumea filmului încă de mică. Mulți o cunosc după numele de Abramburica, dar de-a lungul timpului a fost actriță de film și televiziune, prezentatoare tv,

designer și om de afaceri. În plan personal, Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir cu care are doi copii: o fetiță și un băiețel.

Actrița a fost invitată în podcastul lui Măruță, unde a vorbit despre lucruri legate de viața ei, cu tot ceea ce înglobează ea.

Dana Rogoz, anunț la 9 ani de la nuntă
Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au implinit 9 ani de la nuntă.

Actrița a făcut anunțul într-un mod foarte frumos pe Instagram, declarându-și iubirea și fericirea.

În fiecare an, ea și soțul ei sărbătoresc în funcție de semnificația aniversării, anul aceasta fiind nunta de salcie.

Dana Rogoz a făcut mărturisiri în cadrul podcastului despre moartea tatălui său
Dana Rogoz și-a pierdut tatăl când avea 29 de ani, iar băiețelul său avea doar 10 săptămâni. Chiar și astăzi, la 7 ani distanță, ea le vorbește copiilor despre bunicul lor, scrie texte pe blog în amintirea lui.

“Unul dintre lucrurile pe care le-am discutat atunci a fost că oamenii nu dispar de tot, atât timp cât vorbești despre ei. A avut leucemie într-o formă foarte acută, decesul s-a întâmplat la o săptămână după aflarea diagnosticului (…) Mă agățam de tot ce trăiam, pentru că erau ultimele momente cu el. Eram foarte prezentă, foarte conștientă, lucruri pe care nu le făceam înainte cu el”, s-a destăinuit Dana Rogoz în fața lui Cătălin Măruță.