Dana Nălbaru, criticată dur în mediul online după ce s-a pozat fără machiaj

Dana Nălbaru s-a retras în ultimii ani din lumea publică, dar continuă să fie foarte activă în mediul online, acolo unde are o comunitate numeroasă de urmăritori. O poză postată recent de fosta artistă a creat un val de controverse, iar cuvintele pe care le-a primit au fost destul de dure.

Dana Nălbaru, criticată dur în mediul online după ce s-a pozat fără machiaj

Dana Nălbaru a deventi cunoscută în fața publicului din România datorită activității sale artistice, alături de trupa Hi-Q. A debutat pe scenă alături Florin Grozea și Mihai Sturzu, iar cariera sa a

cunoscut două perioade: din 1996 până în 2003, iar după o pauză destul de lungă, din 2010 până în 2014.

Sfârșitul proiectului Hi-Q a reprezentat pentru Dana și momentul în care s-a retras din lumea publică. A ales să se dedice familiei sale, iar pe plan profesional s-a orientat spre alte proiecte. Fosta

artistă este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur, alături de care a adus pe lume trei copii: Sofia, Kadri și Roxana.

Pe lângă faptul că este mamă și părinte, fosta artistă a devenit și o femeie de afaceri. Este asociată la un bistro din centrul Bucureștiului, pe Calea Floreasca, care se ocupă cu prepararea prăjiturilor și a dulciurilor. Dana Nălbaru este foarte mândră de această realizare a ei, mai ales că a muncit mult pentru a da contur proiectului său.

„Pe mine mă cheamă Daniela Alina, așa că am numit prăjiturelele Daline, sunt făcute în laboratorul nostru. Cineva se mira că «aia de la Hi-Q face reclamă» unor prăjiturele… normal, doar sunt ale mele și mă mândresc cu ele, deoarece sunt foarte bune. Rezultatul este pe măsura muncii depuse timp de șase luni pentru definitivarea gustului și a texturii”, a transmis Dana Nălbaru, pe pagina ei de Instagram.