Dana Nălbaru a pus o nouă fotografie cu ea și a iscal un val de reacți

Dana Nălbaru s-a retras din muzică și showbiz și a preferat să se dedice în totalitate familiei pe care și-a format-o alături de Dragoș Bucur, iar aparițiile ei sunt extrem de rare.
Vedeta a publicat o nouă imagine cu ea și a iscat imediat un nou val de reacții.
Dana Nălbaru a fost mereu o femeie frumoasă și o artistă extrem de talentată.
A renunțat însă la carieră pentru a se dedica familiei și să aibă grijă de copiii ei. Cu toate acestea, unii fani par să nu o ierte că nu se mai afișează ca pe vremea când era persoană publică, mereu aranjată și coafată, și o critică dur, în timp ce alții o laudă pentru curajul ei de a se afișa fix așa cum e, fără machiaj, botox sau alte artificii pentru a-și ascunde vârstă.
Soția lui Dragoș Bucur vrea să se afișeze simplu, ca o femeie normală, fără filtre și fără machiaj, ci nu ca o persoană publică, pusă mereu la patru ace și machiată excesiv. În loc să-i aprecieze frumusețea, unii țin să o critice dur pentru faptul că se afișează așa și consideră că aceata a devenit nelijentă și nu mai are grijă de ea.
Astfel, o nouă imagine cu ea a împărțit din nou internetul în două tabere. Dana s-a fotografiat imediat după ce s-a trezit din pat, în timp ce-și savurează cafeaua. În pijama și cu părul vâlvoi, ea ține în mână o cană. Imaginea e însoțită de mesajul: „ Cine-a inventat cafeaua…mare om”.
Fanii au reacționat imediat și artista a strâns multe laude și încurajări pentru sinceritatea și curajul ei de a se poza așa, spre deosebire de alte vedete, care pierd ore întregi în fața oglinzii înainte să facă publice imagini cu ele pe rețelele de socializare. Au fost însă și unii cârcotași care nu s-au putut abține să nu critice aspectul „neîngrijit” al artistei.
„Cel mai curajos om cel care se arata lumii àsa cum este”, „Nu obisnuiesc sa las mesaje, dar nu ma pot abtine. Ai o frumusete naturala pe care rar o mai intalnim in societatea de azi.”, „Seamana cu o actrița”, ”Te admir pentru tot ceea ce esti!”, „Doamne .. am crezut ca mi-a făcut cineva poza și a pus-o aici!! Te înțeleg, soro”, „Nu vreau sã subliniez frumusetea ci naturaletea! Aveti curajul multe din voi sã va selfati in o asa luminã? Luati exemplu”, „Ești reala, bravo! Asa arata mamele, uneori! Te felicit pentru naturalețea ta! Multă naturalețe și noblețe”, i-au scris imediat internauții.
„De ce te postezi așa?Serios?Măcar dă cu pieptanul prin păr..”, „Arati groaznic… ciufulita, cu un ochi mai mic.. schimba- ti viata, fà ceva pentru tine.. ”, „O femeie este prin esentà o persoana aranjata, ingrijira.. Nu zic de diamante , dar indiferent de ce ai crede tu ca faci bine, chiar nu faci .. Esti deja la capitolul” aśa nu” .
Consider ca ai pierdut lupta cu o viata decentà… NU esti un exemplu… exclus !!”, „ Ce rău arăți”, „Doamne ferește! Parca ai fi Muma- pădurii! ”, au fost și cei care nu au putut să se abțină să nu lase comentarii răutăcioase.
Dana le-a povestit fanilor de pe Instagram că în luna trecută ea și Dragoș au trecut printr-un moment foarte greu. Fiul lor, Kadri, a suferit o operație foarte complicată.
„ În urmă cu mai puțin de o lună am trecut cu fiul nostru printr-o încercare foarte grea, el suferind în urgență o intervenție chirurgicală complicată. Cu ajutorul celor de aici am reușit să rămânem alături de copilul nostru pe toată perioada spitalizării și să depășim împreună această perioadă dificilă. Despre această Casă se știu foarte puține lucruri, eu însămi nu am știut de existența ei pâna acum trei săptămâni.
Când filmulețul va fi gata îl voi posta aici și, desigur, îl veți mai găsi pe internet. Dacă, însă, sunteți curioși să știți cum puteți ajuta sau ce fac cei care se ocupă de această fundație în România intrați pe site-ul lor: www.rmhc.ro. Foarte multe familii au fost ajutate de cei de aici să râmână împreună pe perioada sptalizării copilului, inclusiv noi. Multumesc din inimă @fundatia_ronald_mcdonald, a însemnat enorm! ”, a scris Dana.
Nu e prima dată când Dana Nălbaru este jignită de internauți, dar soției lui Bucur pare că nu-i pasă, pentru că ea se simte bine în pielea ei și e fericită cu noua ei viață, și foarte bine face. Acum ea nici nu se mai obosește să le răspundă celor care o critică, dar într-o postare mai veche pe blogul ei, a fost și ea extrem de acidă cu cei care nu au altceva de făcut decât să o critice pe ea pentru felul în care arată și pentru că nu se mai aranjează.