Dana Budeanu s-a pozat fără machiaj. Cum arată celebra creatoare de modă naturală

Celebra creatoare de modă Dana Budeanu s-a pozat recent fără strop de machiaj și a împărtășit cu fanii ei respectiva imagine. După cum se știe, aceasta este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă acum a făcut o excepție. Referitor la felul în care arată în mod natural, Dana Budeanu consideră că este prea deșteaptă ca să fie… frumoasă.

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete din România. Aceasta s-a făcut remarcată în urmă cu mai mulți ani, când avea o rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Văzând că „verdictele” sale au succes, creatoarea de modă a migrat în mediul online.

Dana Budeanu s-a pozat fără machiaj
De multă vreme, criticul de modă și-a obișnuit fanii ca la fiecare apariție să arate impecabil. Chiar dacă mai tot timpul este fardată și rareori apare fără machiaj, Dana Budeanu a decis să se fotografieze așa cum arată în mod natural.

Recent, Dana Budeanu a postat pe Instagram o imagine în care apare fără strop de machiaj. Creatoarea de modă nu a ținut cont de vocile celor din jur și a arătat tuturor fotografia, fără să stea pe gânduri.

„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, a scris Dana Budeanu la descrierea imaginii.

În plus, se știe că este foarte discretă cu viaţa personală, inclusiv cu fiicele sale. Dar de această dată, creatoarea de modă a dezvăluit și câteva imagini superbe din casa ei, dar și cu meniul ei preferat: dulciurile.

Cum a reacționat Dana Budeanu la zvonurile căsătoriei cu Andrei Hrebenciuc
Dana Budeanu a oferit și o reacție după ce s-a spus că se va casatori cu Andrei Hrebenciuc, în curând. Creatoarea de modă a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare, transmițând că nu se mărită, publicând alături și câteva citate.

„Nu candidez! Deci nu mă mărit”, „Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, „Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict.”

Totul s-a întâmplat după ce Playtech.ro a scris că Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc își vor reuni destinele pe Coasta de Azur, iar ceremonia va fi una restrânsă, cu doar 40 de perechi.