Dana Budeanu s-a fotografiat în ipostaze incendiare. Cât de bine arată creatoarea de modă

Celebra creatoarea de modă Dana Budeanu s-a fotografiat în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare.

Vedeta a postat mai multe imagini în care apărea în lenjerie intimă și în cizme lungi, chiar pe canapea. Fanii acesteia au reacționat imediat și au apreciat poastarea făcută de vedetă.

Fiind foarte activă pe conturile de socializare, Danei îi place să își țină la curent fanii prin intermediul postărilor pe

care le face. De această data însă a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Dana Budeanuîn ipostaze incediare pe Instagram

Dana Budeanu este adepta shooting-urilor foto și nu ezită să își afișeze cele mai frumoase forme ale corpului. De curând,

aceasta a postat o serie de imagini greu de trecut neobservate.

Designerul s-a lăsat fotografiată în cele mai neașteptate ipostaze de până acum, pe canapea. Totodată, aceasta a apelat și la ținute în care foarte puțini au avut ocazia să o vadă.

Lenjeria intimă, cămașa albă și cizmele lungi pe care le-a purtat i-au scos în evidență atuurile fizice, în mod special picioarele subțiri, talia de invidiat și superbele trăsături ale feței.

Machiajul discret, coafura spectaculoasă și bijuteriile scumpe au jucat un rol important în pictorialul său.

De asemenea,
pozițiile în care a fost surprinsă îi oferă un strop de senzualitate cu care a pus pe jar publicul masculin.

Deși fanii nu au putut comenta la postarea făcută, imaginea a reușit într-un timp scurt să adune peste 4000 de aprecieri.

Legatura dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez
La începutul lunii august 2021, Dana Budeanu a publicat o serie de imagini în care fiica sa o îmbrățișează strâns pe Jennifer Lopez, motiv pentru care mulți s-au întrebat care este relație dintre creatoarea de modă și artista internațională.

Aflată în vacanță cu partenerul său, Ben Affleck, J. Lo. își face timp să interacționeze cu toți fanii ei, indiferent de vârstă. Una dintre fiicele Danei Budeanu a avut, însă, mai mult noroc. Fan înfocat al artistei, ea a fost chemată de Jennifer Lopez pentru o fotografie și o îmbrățișare caldă.

Ce înălțime are Dana Budeanu, celebrul stilist din România
Dana Budeanu are o înălțime de 1.72 cm. Aceasta ar putea deveni un fotomodel de succes în ciuda vârstei sale, pe care nu și-o arată de niciun fel. Creatoare de moda a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu cu care are doua fetițe gemene. Mariajul celor doi a avut loc la o vârstă fragedă pe când aceștia aveau 21 de ani respectiv 22 de ani.

„Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, declara Dana Budeanu în cadrul anumitor emisiuni.

Cu toate acestea, stilista a păstrat o relație de prietenie cu fostul soț de dragul copiilor.