Dan Capatos supărat foc pe Ioniță de la Clejani. I-a spus în direct: “nu ne minți ca pe proști!”

Dan Capatos s-a supărat pe Ioniță de la Clejani și i-a bătut obrazul în direct, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Capatos i-a bătut obrazul lui Ioniță care a mințit când a spus că nu l-a reclamat pe Fulgy la Poliție. Pentru că Ioniță a infirmat vehement acest lucru și i-a cerut lui Capatos dovada scrisă de la Poliție, moderatorul tv s-a conformat și astfel s-a clarificat totul.

Ce i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani
În ediția Xtra Night Show de luni seara, Dan Capatos a prezentat și a citit în direct comunicatul de la Poliție cu privire la faptul că Fulgy a fost reclamat de către tatăl său. Documentul a fost solicitat de către echipa emisiunii, iar organele competente au răspuns în baza legii.

Ne minți ca pe proști și orice relație am avea când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele, că da mă era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam. Nu încerca că faci tam-tam, că nu vrei să intri în emisiune că a zis Capatos că eu am chemat poliția și să zică că n-am chemat eu Poliția. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez, a spus Capatos.

Video-ul în care Capatos vorbește despre acest subiect a fost încărcat pe contul de Youtube Xtra Night Show, dar a fost șters ulterior.

Replica lui Dan Capatos vine după ce Ioniță de la Clejani a încercat să ascundă faptul că l-a reclamat pe fiul său la Poliție. Băiatul de 23 de ani a provocat o serie de probleme familiei lui, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, iar apoi s-a filmat în timp ce făcea acuzații grave la adresa unor vedete din showbiz-ul autohton.

Părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani sunt devastați, dar încearcă să liniștească apele pe care fiul lor le-a tulburat. Ei le-au cerut celor despre care Fulgy a vorbit urât, să nu îl bage în seamă, pentru că trece printr-o perioadă grea.