Dan Barna a devenit tată! Politicianul a postat prima imagine cu bebelușul

Bucurie mare astăzi în familia lui Dan Barna.

Politicianul a devenit tată pentru prima oară, asta după ce soția sa, Olguța Totolici a adus pe lume un băiețel. El a postat imediat și o fotografie cu bebelușul.

Astăzi este o zi foarte importantă pentru politicianul Dan Barna, asta deoarece a devenit tată pentru prima oara. Soția sa, Olguța Totolici, a născut în urmă cu puțin timp un băiețel perfect sănătos.

Dan Barna a devenit tată
Vicepremierul a publicat pe pagina sa de socializare prima imagine cu bebelușul, fotografie care a venit însoțită și de o descriere de-a dreptul specială din partea lui Dan Barna, extrem de fericit de binecuvântarea pe care Dumnezeu i-a oferit-o astăzi.

Dan Barna și-a dorit foarte mult să fie părinte
Politicianul Dan Barna e căsătorit de 14 ani cu partenera sa de viață, Olguța Dana Totolici, însă aceștia nu au devenit părinți până acum, însă de astăzi se bucură de acest rol. Dan Barna spunea că mereu și-a dorit să devină tată, iar visul i s-a îndeplinit.

Mulți s-au întrebat în toți cei 14 ani de mariaj ai politicianului de ce soția acestuia nu-i poartă numele, iar invitat într-o emisiune TV, Dan Barna a dezvăluit care e motivul. Se pare că partenera sa și-a dorit foarte mult să-și păstreze numele de familie.