Cutremur în CAZUL CARACAL –

Autoritățile locale din satul natal al Alexandrei Măceșanu au luat o decizie la care nu mulți s-ar fi așteptat.

Primarul dorește ca adolescenta și cazul ei să nu fie uitat de oameni, motiv pentru care are un proiect măreț.

Cutremur la Caracal! E vorba de Alexandra Măceșanu

Gheorghe Tudorașcu, primarul comunei Dobrosloveni, a declarat că dorește să realizeze un parc și o statuie care să poarte numele Alexandrei Măceșanu, adolescenta care în vara anului 2019 a sunat la 112 după ajutor, însă oamenii legii nu au acționat la timp.

Acesta a declarat că încă este afectat de dispariția adolescentei, spunând că era o fată extraordinară, potrivit fanatik.ro.

”O fată extraordinară, talentată și cu mult bun simț. Vă dați seama că dacă pe noi ne-a dat peste cap tot cazul ăsta, darămite pe părinți”, spune primarul comunei Dobrosloveni pentru sursa anterior citată.

Va construi un parc și o statuie
Primarul Gheorghe Tudorașcu a declarat în vara anului 2019, imediat după tragedie, că intenționează să facă un parc în amintirea adolescentei și că acesta va fi amplasat în fața școlii din localitate.

“Vom amenaja un parc în faţa şcolii din Dobrosloveni, în apropiere de DN 64, dedicat Alexandrei Măceşanu. Am luat legătura şi cu arhitecţi, pentru a ridica un bust al Alexandrei în mărime naturală în acest parc. Nu pot spune acum din ce fonduri vom realiza parcul, bustul, dar sunt convins că vom găsi soluţii, fie că vom face din fonduri locale, poate şi donaţii”, spunea primarul la acea vreme.