Cum și-a vândut Sergiu Ciobotariu casa cumpărată din ajutorul lui Cătălin Moroșanu, deși avea contract strict: „Urât”

După ce și-a cumpărat o casă din donațiile strânse de Cătălin Moroșanu, Sergiu Ciobotariu a vândut imobilul și s-a întors cu familia în ghetou.

Tatăl călăreț avea totuși un contract cu clauze stricte, ce nu îi permitea să înstrăineze locuința mai devreme de 5 ani, însă a reușit să treacă peste asta.

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreț care s-a dus pe cal la maternitate, după ce soția lui a născut, a ajuns cunoscut în toată țara. Din cauza situației financiare precare, Cătălin Moroșanu a luat inițiativa și a strâns donații din partea a sute de oamenii pentru a-i cumpăra tânărului li familiei sale o casă. Cu toate că păruse că norocul a dat peste el, Sergiu a vândut imobilul la mai puțin de un an și și-ar fi cumpărat și un bolid de lux.

„Mda, am văzut ce a făcut şi tare rău m-a afectat. Şi eu am dat bani, ca prostul, dar nu e vorba despre asta. Atâta lume s-a oferit să-l ajute şi el? Moro (n.r. Moroşanu) a încercat să se asigure şi i-a pus în contractul casei să fie coproprietar cu soţia lui şi să nu vândă casa 5 ani. A dat-o în chirie pe cinci ani, iar după îi rămâne celui care stă acolo. Urât, foarte urât!”, a declarat Mihai Constantin.