Cum şi-a cerut Virgil Ianţu iubita în căsătorie, deși nu au ajuns în fața altarului

Chiar dacă au o familie minunată și sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Virgil Ianțu

și Roxana nu și-au oficializat niciodată relația. Și chiar dacă prezentatorul Tv și-a cerut iubita în căsătorie, nu au ajuns niciodată să spună „Da!” la starea civilă.

Virgil Ianțu și logodnica se cunosc de mai bine de 20 ani. Nu au ajuns în faţa altarului, dar sunt

poate cele mai sudate cupluri din showbiz. Iar prezentatorul Tv spune că şi-a cerut iubita în căsătorie, dar nu au avut timp să facă și marele pas.

Cum şi-a cerut Virgil Ianţu iubita în căsătorie, deși nu au ajuns în fața altarului

„Am cerut-o într-un mod inedit. În ziua în care s-a născut Jasmina, i-am pregătit un săculeţ la mânuţă, când a văzut-o pentru prima dată. Şi era şi un inel şi un bileţel în care Jasmina îi scria că tati e timid, dar ‘vrei să fii soţia lui’. Şi a zis ‘Da’.

Şi şi-a dorit foarte mult lucrul ăsta, de asta şi azi suntem necăsătoriţi. N-am apucat. Ea munceşte, eu muncesc. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie.

Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.

Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.

Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte”, a mărturisit Virgil Ianţu.

Virgil crede că relaţia lor nu a trecut prin momente de cumpănă pentru că şi-au dat libertate.

“Nu am avut momente de cumpănă. Ştii, am avut o perioadă când poate ieşeam mai mult, dar era o perioadă normală. Când eram în juriu la Megastar, ieşeam mai des. Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie şi nici nu i-am dat ocazia.

Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat şi mai mult. Dacă constrângerile sunt prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relaţie.

Dragostea nu trebuie făcută cu forţa, relaţia nu trebuie păstrată cu forţa, trebuie păstrată în mod natural şi când există voinţă şi dragoste reală de ambele părţi”, a mai spus prezentatorul.

Ce spune Virgil Ianțu despre relația cu fiica sa

Virgil și logodnica sa s-au cunoscut în urmă cu 19 ani, când amândoi lucrau pe același proiect de televiziune. Roxana făcea parte din echipa de producție, iar Virgil era prezentator. Iar rodul iubirii lor a fost o fată superbă, pe nume Jasmina, cu care Virgil Ianțu spune că are o relație bună.

Prezentatorul Tv spune că îi dă Jasminei libertatea de a face ceea își dorește și să învețe din propriile greșeli. Vedeta este de părere că este dificil pentru un părinte să găsească rețeta perfectă pentru a comunica cu un copil aflat la vârsta adolescenței.

„Are libertate. O las să meargă la petreceri. Am lăsat-o să greșească, a greșit. A învățat, a mai greșit o dată. Acum suntem iară pe o linie bună”, a spus prezentatorul.