Cum şi-a cerut Virgil Ianţu iubita în căsătorie, deși nu au ajuns în fața altarului

Chiar dacă au o familie minunată și sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Virgil Ianțu și Roxana nu și-au oficializat niciodată relația. Și chiar dacă prezentatorul Tv și-a cerut iubita în căsătorie, nu au ajuns niciodată să spună „Da!” la starea civilă.

Virgil Ianțu și logodnica se cunosc de mai bine de 20 ani. Nu au ajuns în faţa altarului, dar sunt poate cele mai sudate cupluri din showbiz. Iar prezentatorul Tv spune că şi-a cerut iubita în căsătorie, dar nu au avut timp să facă și marele pas.

Cum şi-a cerut Virgil Ianţu iubita în căsătorie, deși nu au ajuns în fața altarului
„Am cerut-o într-un mod inedit. În ziua în care s-a născut Jasmina, i-am pregătit un săculeţ la mânuţă, când a văzut-o pentru prima dată. Şi era şi un inel şi un bileţel în care Jasmina îi scria că tati e timid, dar ‘vrei să fii soţia lui’. Şi a zis ‘Da’. Şi şi-a dorit foarte mult lucrul ăsta, de asta şi azi suntem necăsătoriţi. N-am apucat. Ea munceşte, eu muncesc.

Probabil că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea. Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori >, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim.”, a mai povestit Virgil Ianțu.

Virgil crede că relaţia lor nu a trecut prin momente de cumpănă pentru că şi-au dat libertate.

“Nu am avut momente de cumpănă. Ştii, am avut o perioadă când poate ieşeam mai mult, dar era o perioadă normală. Când eram în juriu la Megastar, ieşeam mai des. Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie şi nici nu i-am dat ocazia.

Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat şi mai mult. Dacă constrângerile sunt prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relaţie.

Dragostea nu trebuie făcută cu forţa, relaţia nu trebuie păstrată cu forţa, trebuie păstrată în mod natural şi când există voinţă şi dragoste reală de ambele părţi”, a mai spus prezentatorul.