Cum se simte Viorel Lis, după un accident casnic de proporții. Fostul edil are arsuri grave pe corp

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, are parte de o Bătrânețe extrem de grea. Bărbatul se luptă cu o mulțime de probleme de sănătate și cu greu le face față, iar de curând a mai primit o lovitură grea. Bărbatul a suferit un accident casnic grav, care i-a provocat arsuri puternice.

Viorel Lis, de urgență la spital
Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din țară. Femeia este cea care are mare grijă de fostul edil al Capitalei și îi ține la curent pe fanii acestuia cu tot ce se mai petrece în viața lui. De data aceasta, însă, veștile nu sunt deloc bune.

Fostul edil al Capitalei a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit a suferit un accident casnic. Acesta a avut nevoie de îngrijiri de specialitate și in prezent este îngrijit de soția lui, pentru că starea nu este deloc una bună.

Mai exact, Viorel a fost implicat într-un accident casnic. Pentru că este frig în casă, soții Lis au cumpărat un radiator cu care sa se încălzească. Fostul edil, însă, a adormit cu picioarele pe el și s-a ales cu răni grave.

‘Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel, că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile’, a spus Oana Lis pentru Click!.

Viorel s-a ales cu arsuri grave
Viorel Lis a ajuns în stare destul de gravă la spital, iar soția lui este cea care trebuie să aibă grijă de rănile lui, după ce medicii le-au stabilizat. Oana susține că situația este cât se poate de dificilă, având în vedere că Viorel are diabet și i se umflă picioarele foarte tare.

Acestea nu sunt singurele probleme. Oana Lis mărturisește că soțul ei are parte de o Bătrânețe foarte grea, suferind de mai multe boli. În plus, nu se poate îngriji deloc singur și are nevoie permanentă de susținere. Nu poate merge singur nici până la baie sau Bucătărie și trebuie să fie mereu supravegheat, pentru că poate fi victima altor accidente ce îi pot fi fatale.