Cum se simte Adda de când a început tratamentul împotriva bolii Lyme: „Am primit o veste bună”

Adda a anunțat de curând că starea ei de sănătate se îmbunătățește. Aceasta a mărturisit cum se simte în lupta cu boala și cum merge tratamentul pe care îl va ține timp de 18 luni. Cântăreața a trecut prin momente grele, dar le mulțumește tuturor celor care i-au fost aproape în lupta cu boala. Iată cum se simte cântăreața!

Adda s-a luptat din greu să afle de ce boală suferă
Aceasta a trecut prin clipe groaznice din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista se confruntă cu boala Lyme.

În urma diagnostigului, Adda urmează un tratament destul de complicat, timp de 18 luni. În tot acest timp i se vor administra de către medici, injecții care să amelioreze boala.

Vedeta s-a confruntat cu multe simptome chinuitoare din cauza bolii. Adda se simțea mai mereu obosită, avea erupții, edeme, dar și dificultăți în respirație. Totodată, făcea alergii, iar medicii nu puteau stabili cu exactitate cauza apariției lor:

„Mi s-au pus o mie de diagnostice. Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul”, a declarat artista pentru „playtech.ro.”

Cum se simte Adda de când a început tratamentul
Adda are vești bune după terminarea primei faze a tratamentului. Artista a dezvăluit că boala este ținută sub control și că vor mai urma injecții încă 18 luni, pentru a scăpa de bacteriile regăsite în celule.

„Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. Funcționează! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo”, a scris artista pe Instagram-ul personal.