Cum se mentine Silviu Prigoana in forma dupa ce a slabit. Omul de afaceri a spus care este dieta lui

Silviu Prigoana a slabit foarte mult in ultimii ani, iar acum incearca sa se mentina in forma.

Silviu Prigoana, care ani de zile a purtat exclusiv haine negre, a uimit pe toata lumea dupa ce a slabit foarte mult.

Omul de afaceri nu s-a multumit doar sa scape de kilogramele in plus, ca incearca sa se mentina in forma si sa aiba un stil de viata cat mai sanatos.

Silviu Prigoana, care de curand a dezvaluit ca o femeie fara copii este neinteresanta pentru el, a dezvaluit care este dieta sa de zi cu zi in cadrul unei emisiuni de televiziune de la Antena Stars.

„Multa apa, asta e secretul Mananc ciorbe. Viata mea a luat-o de la capat. Am slabit, am luat-o de la capat. Fiecare dimineata e inceputul restului vietii tale. Trebuie sa faci in asa fel incat sa nu fie ultima zi. Ma duc la oglinda, ma pup, ma vad cat sunt de frumos”, a declarat Silviu prigoana la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”.

„Trebuie sa te simti acolo. Noi suntem primii medici, stim sa ne controlam. Nu ma abtin. La pranz mananc o ciorba si ceva alaturi, dar nu prajit. Mananc acasa. Fara desert. Vara intotdeauna desertul

sunt fructele, dupa masa, nu letin sa le mananc inainte. Seara inainte de masa un sprit. O parte vin, si 7-8 parti apa, e un suc”, a mai spus omul de afaceri.