Cum se înțelege Monica Gabor cu Mr. Pink. Cei doi fac totul împreună

Monica Gabor a fost una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Ea a apărut în lumea mondenă după ce s-a căsătorit cu fostul milionar Irinel Columbeanu, iar despărțirea de el a adus-o iar în umbră. A început o nouă viață în America, alături de Mr. Pink, un bărbat extrem de potent financiar.

Monica Gabor și Mr. Pink, perechea perfectă

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi logodnici sunt împreună deja de câțiva ani, deși nimeni nu le dădea prea multe șanse. Când s-a despărțit de Irinel, toată lumea credea că îl va părăsi rapid și pe Pink, dar se pare că le merge foarte bine.

Monica Gabor a dus o viață de lux în România alături de fostul ei soț. Cei doi aveau servitoare, femei care îi serveau cu tot ce voiau, oameni care făceau totul în locul lor, se relaxau și trăiau foarte bine. Se pare că Monica a devenit acum mult mai responsabilă și nu mai așteaptă totul de la soț.

Fosta divă de la Izvorani merge acum la birou la logodnicul ei, unde îl ajută cu actele, cu tot ce este nevoie. Mai mult, ea a fost și profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills, unde preda limba engleză copiilor de imigranţi.

Cei doi se înțeleg foarte bine, Monica considerând că viitorul ei soț o completează perfect și o înțelege în orice situație. Chiar dacă îi oferă tot ce are nevoie, îi face și ea poftele cu mâncarea preferată, face curățenie și tot ce trebuie prin casă, pentru a demonstra că va fi o soție minunată.

„Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El (Mr. Pink) este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, spunea Monica Gabor.

Monica Gabor, relație frumoasă cu fiul lui Mr. Pink
Monica Gabor s-a integrat perfect în familia lui Mr. Pink și se înțelege bine cu toată lumea. Fosta divă de la Izvorani pare să formeze o familie extrem de fericită alături de miliardarul chinez și băiatul său, pe care deja îl consideră ca pe fiul ei. Sunt foarte apropiați, petrec mult timp împreună și fac chiar și fotografii.

Băiatul se înțelege bine și cu sora lui, Irinuca. Cei doi s-au acceptat de la început și au devenit cei mai buni prieteni, așa cum spunea Monica.